Big Insects

Big Insects is een evenement met ruim 30 metersgrote bewegende insecten, educatieve signing, branding, maar ook twee karakters. Deze karakters hebben onder andere een half uur durende musical show en een kwartier durende quiz voor een groot insecten hotel!

Met Big Insects laten we kinderen de wondere wereld van de insecten op een speelse manier ontdekken! In de hoop dat we ze bewonderen en iets mee te geven.

Stop een volwassene in een pak van een mier of krekel en in de perceptie van een kind ben je een mier of krekel. Om die reden hebben we zelf twee karaketers laten maken die kinderen in half uur durende show middels theater en muziek mee nemen naar de verwonderlijke wereld van insecten.

Naast Miro en Kreek hebben we ook een interactieve tocht ontwikkeld waarmee kinderen middels de informatieborden bij de dertig metersgrote insecten antwoorden op vragen kunnen vinden. Hebben ze alle vragen goed beantwoord dan volgt daar een spreuk uit. Met die spreuk verlaat je de wereld van de insecten en krijg je als verrassing een ansichtkaart mee gemaakt van bloemenzaad. Op deze manier kun je thuis bloemen zaaien en Miro en Kreek ook in jouw tuin verwelkomen!