ons onderscheidende vermogen

Drie pijlers

Onze evenementen voldoen altijd aan onze drie pijlers: een locatie met een verhaal, een unieke expositie en een immersive verhaal! Eigenlijk vertellen wij op locatie gewoon hele mooie verhalen waar kinderen zelf onderdeel van zijn.

Netwerk

Wij hebben een groot netwerk aan partners om ons heen. We geloven erg in het motto schoenmaker blijf je leest. Wij kunnen geen parkshow produceren, daar hebben we bijvoorbeeld hele goede vrienden voor, zoals kinderen dat zouden noemen!

Marketing

Wij verzorgen niet alleen de executie van onze concepten. Wij hebben ook de mogelijkheden en het netwerk om een evenement te vermarkten. Zo werken we bijvoorbeeld veel samen met DPG, maar ook met een ANWB of Coca-Cola.

wij hebben kinder herinneringen gecreëerd met onder andere:

Foto
Foto
Foto
Foto

Iets dat begon als een droom

Iets dat begon als een droom: Impact maken in de regio Twente, een levenslange herinnering creëren en de creativiteit prikkelen bij (basisschool) kinderen is waar Kibeco (kinder beleving concepts) enkele jaren geleden door is ontstaan. Inmiddels zijn we twee jaar verder, hebben we enkele grote en mooie educatieve evenementen neergezet en hebben we al tien duizenden kinderen een mooie en educatieve dag uit mogen bieden. En we verleggen nu ook onze grens naar de rest van Nederland!