Twente Light

Met Twente Light proberen we door middel van honderden, misschien wel duizenden lichtobjecten een verhaal te vertellen. Twente Light vindt plaats in de wintermaanden en zorgt voor een verbazingwekkend en gezellige avond uit. Laat je onderdompelen en verbazen door de kunst van deze Chineze lichtobjecten die voor ons op maat worden gemaakt.

Bekijk de website

Twente Light

Het thema voor Twente Light is de vrijheid om te dromen: Honderden lichtobjecten vertellen het verhaal van jouw vrijheid, aan de hand de 9-jarige Sara. Zij droomde weg bij een verhaal van haar opa over de oorlog, en neemt je mee op reis.

Tijdens deze lichtroute loop je door 12 werelden, in elke wereld vertelt opa op een speelse, maar educatieve wijze iets over de vrijheid waarin Sara mag leven anno 2021.

Een kleurrijk en mooi spektakel met duizenden lichtornamenten.

We combineren een unieke locatie, een storyline en duizenden op maat gemaakt lichtobjecten en nemen zo kinderen mee in een schitterend kleurrijk lichtspektakel.

  • in de winter in Enschede
  • op de bunkerstrip van het vliegveld
  • duizenden lichtobjecten op maat gemaakt op basis van een storyline

Shine a light in Enschede! Heb je vragen, ben je geinteresseerd in een samenwerking of wil je ons succes wensen? Zoek dan contact met ons, middels ons contactformulier.