Dinopark Twente Airport

Achter de grote hekken van de basis leven de verschillende dino’s naast elkaar. Voor de terugkeer van de laatste dino zijn de doctoren nog op zoek naar een unieke formule. Deze formule is vele jaren geleden al bedacht door dokter Mirando en verstopt op het terrein van de vliegbasis. Ga jij mee op zoek naar de unieke formule om ook de laatste dinosoort terug te laten keren? Durf jij het grote hek door om te midden van alle dino’s op zoek te gaan naar alle antwoorden? Als dat is gelukt krijg jij je dino Ranger Diploma! Kom naar Dinopark en leer op een interactieve wijze tijdens deze tentoonstelling van alles over deze prehistorische dieren!

Op de bunkstrip van Vliegveld Twenthe waan je je als bezoeker al in een Jurrasic Pakr omgeving. De bunkers, die beschut zijn met verwilderd groen maken de omgeving spannend. Door T-Rex sporen te maken, de bunkers als kloon centra in te richten, skeletten op te stellen, hebben we de omgeving in zijn waarde gelaten maar nog meer als decor gebruikt voor het verhaal van de professoren.

Ruim 50 brullende dino's en 7km aan electra kabels zorgde er voor dat deze unieke omgeving echt een Jurassic Park gevoel kreeg.

We combineren een unieke locatie, een bijzondere expositie met een zelf geproduceerde verhaallijn en nemen zo kinderen mee op de bunkerstrip.

  • in de zomer van 2019 in Enschede
  • op de bunkerstrip van Vliegveld Twenthe
  • een expostie van vijftig bewegende en brullende beelden
  • alle medewerkers hadden een acteer achtergrond en waren verkleed als dokter
  • kinderen kregen bij entree een naambadge en onderzoeksboekje mee zodat we ze persoonlijk mee konden nemen in het verhaal

35.000 kinderen hebben we in Twente blij mogen maken brul jij de volgende keer ook mee? Heb je vragen, ben je geinteresseerd in een samenwerking, licentie of wil je ons succes wensen? Zoek dan contact met ons, middels ons contactformulier.