Dino Fabriek 2023 in Enschede

De dino's zijn in de zomer van 2023 terug op de bunkerstrip van Vliegveld Twenthe in Enschede. Maar niet alleen de dino's, ook professor Diffeloor is er deze zomer bij. Samen met zijn kleinkinderen neemt hij jou mee in een half uur durende theatershow.

Tientallen bewegende dino’s & een gaaf theaterstuk

Professor Opa Diffeloor is zijn hele leven al bezig met het laten terugkeren van de dinosaurus. Al van jongs af aan is zijn fascinatie begonnen met het verzamelen van speelgoed dinosaurussen en later met het nabouwen van exemplaren van bricks. Samen met zijn kleinkinderen gaat hij zijn kennis omzetten in daden. En wie weet kun jij Professor Opa Diffeloor ook nog wel helpen!

Spelen en ontdekken tussen de bunkers

De bewegende dino's staan op een spannende manier geëxposeerd op het groene en ruige terrein van de bunkerstrip. Rond het terrein hebben we ook aandacht besteed aan avonturenpaden waar je spelenderwijs met natuurtoestellen het terrein ontdekt. Trek niet te nette kleding aan en ga op dit spannende avontuur van 29 juli t/m 3 september 2023 aan de Vliegveld 345 in Enschede.

Betreden op eigen risico bij de Dino Fabriek

Theaterstuk Diffeloor ontdekt een levende dino in een ei

De vijftig dino's staan spannend opgesteld in Enschede op het Vliegveld Twente

Een van de dino creaties van professor Diffeloor

De bunkerstrip van Vliegveld Twenthe vol dino's

Een van de dino's bezoekt het theater tijdens de show van de Dino Fabriek

Durf jij het aan in de zomer van 2023? De Dino Fabriek vind je van 29 juli t/m 3 september op de bunkerstrip in Enschede, meer info zie www.dinofabriek.nl