Jonge leu en koale groond!

In de winter van 2022 - 2023 mochten wij, als onderdeel van Winter Wonderland, voor het eerst de exploitatie verrichten van de schaatsbaan op de Oude Markt in Enschede. Dit hebben we gedaan onder de naam Schaatscafe. Hier hebben we een aansprekende naam en merkidentiteit voor ontwikkeld (Het Enschedees Schaatscafe - Goodgoan bie de ijsboan!) met verschillende Twentse spreuken. Het doel van de exploitatie was betrokkenheid creeren en meer mensen naar de binnenstad trekken.

Daarnaast hebben we de horeca volledig aangekleed en ingericht, de exploitatie verricht en zijn we aan de gang gegaan met aansprekedne (kinder)side-events. Om zo een aansprekende trekker en sportieve activiteit te kunnen bieden in het centrum van de stad. Van een kerstmiddag voor ouders met kinderen, ontbijten en glijden voor het gezin, schoolschaats activiteiten tot kinderdisco en winters knutselen. Een gezellige en geslaagde winterse activiteit voor het hele gezin in Enschede!

Blije kinderen op de ijsbaan in Enschede

Foto in een skilift in het Enschedees Schaatscafe tijdens Winter Wonderland

Ouders in het Enschedees Schaatscafe terwijl kinderen schaatsen in Enschede

De ijsbaan van buitenaf op de Oude Markt Enschede tijdens kerstmiddag Enschede

Campagne en merkidentitieit het Enschedees Schaatscafe

Verschillende kinderactiviteiten

Op vrijdagmiddag om 15u gingen de disco lampen aan voor de kinderen, kwam er een dj draaien en genoten wekelijks honderden kinderen van de kinder schaatsdisco. Daarnaast hebben we ruim 2.500 kinderen mogen ontvangen die kwamen schoolschaatsen. Ook kerstmiddag was de horeca tent en de schaastbaan plus knutselhoek gevuld met ouders en hun kinderen. Een winter vol plezier en warmte bij een koude ijsbaan!